Här tar vi en djupdykning in i varumärket Giorgio Armani och dess fantastiska historia som modehus och parfymmakare.

ELEGANCE IS NOT ABAOUT BEING NOTICED, IT´S ABOUT BEING REMEMBERED” – GIORGIO ARMANI


Historia

Giorgio Armani är en av världens mest kända designer och han föddes 1934 i Italien. Giorgio började karriären med att designa skyltfönster och vara fotografassistent, men arbetade sig upp till en herrklädersinköpare. Mellan år 1975 och 1980 expanderades märket och han började sälja bland annat accessoarer samt parfymer och skönhetsprodukter genom ett avtal med det kända varumärket L'oréal.

Herrparfym Armani

Armani for Men lanserades år 1984 och var grunden för en rad framgångsrika parfymer som fortfarande görs idag. Bland annat Giorgio Armanis klassiker "Acqua di Gio Pour Homme". I denna serie finns det även en riktigt bra aftershave – Acqua di Gio.

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO EDT 200ML

Acqua Di Gio - Pour Homme

En ren och frisk doft av citrus, trä och marina noter. Doften är inspirerad från solen, havet, jorden och vinden. En riktig klassiker inom herrparfym från Armani som är väldigt svår att inte älska!

Recensioner på parfymer från Armani

Vill du veta ännu mer om Giorgio Armani och få tips på herrparfymer? Läs gärna denna välarbetade artikel där Giorgio Armanis tre klassiska herrdofter recenseras och vem de olika parfymerna passar.  Giorgio Armanis tre klassiska herrdofter.

Tipsa dina vänner om årets mest populära killparfymer!

Sprid gärna ordet om vår kompletta lista på de trendigaste dofterna för män.

”Good manners and good perfume is what transfers a man into a gentleman”